fiskedrag onlinePimpelfiske är överlägset den mest populära formen av vinterfiske. Och varför skulle det inte vara populärt, det är svårt att tänka sig något trevligare än att sitta och pimpla på vårisen medan solen skiner. Pimpelfiske är en förmånlig hobby och lätt att börja med. Allt du behöver är en isborr, ett pimpelspö och en lina med tafs och pirk. Om du vill börja med ett färdigt paket kan du välja ett pimpelset som kommer med lina och pirk. Ett färdigt pimpelset är ett enkelt sätt att börja syssla med den finaste formen av vinterfiske. Ett set Fiskedrag Online är också en utmärkt present för en som är intresserad av fiske. Kom ändå ihåg att följa fiskelagens bestämmelser om var man får och inte får fiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *